Locatie
Roosendaal

Hoofdlocatie

Wijnkorenstraat 3
4706 PM Roosendaal

Routebeschrijving

This is who we are

The Art
Director

Marco Mathijssen

Een creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als DTP-er dacht hij al buiten de kaders, als vormgever werd dat zijn vak. Afgestudeerd op het Grafisch Lyceum waarna de basis van zijn vak werd gelegd in een drukkerij. De uitdaging werd vervolgens gezocht in de reclamewereld.  Met die ervaring en een aantal goede leermeesters kan hij zich met recht vakidioot noemen: een gedreven vormgever die klanten helpt zich beter te verkopen.

Heeft een kleine aversie tegen pc’s met Coreldraw… Vormgeven doe je op een Apple, uiteraard met de juiste programma’s :-). Wat dat betreft is de filosofie simpel: Photoshop is voor plaatjes, Illustrator voor illustraties en een opmaak maak je toch alleen maar in Indesign.

The Multi
Designer

Laura Valentijn

Begonnen als Grafisch Designer, maar ondertussen eerder Webmaster te noemen. Buiten dat het maken en onderhouden van websites en spelen voor ICT-er ondertussen haar hoofdtaak is geworden, ligt haar passie bij alles wat met het vak te maken heeft. Animaties, ontwerp, video’s, noem maar op. Niets te gek en alles met passie gemaakt. Heeft een relatie met haar Volkswagen Scirocco, een grote voorliefde voor good food en lacht eigenlijk overal wel om.

The Graphic
Designer

Kelly van Beek-Emmerik

Als kind kwam ze al bij haar vader in de drukkerij. Daarna is ze gaan studeren aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Gelijk aan de slag in de evenementenbranche en enkele jaren werkervaring verder sloot ze zich aan bij M2iD. Wat kan je van haar verwachten? Ze is een levensgenieter, enthousiast en soms iets te perfectionistisch. Maar ach, dat is niet zo erg toch?

You’ve
got mail!

Op de hoogte blijven van leuke acties, nuttige tips voor je bedrijf en het laatste nieuws
binnen M2iD? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!