Locatie
Roosendaal

Hoofdlocatie

Vughtstraat 30
4701 NT Roosendaal

Routebeschrijving

Locatie
Sprundel

Alleen op afspraak

Zuivelstraat 15
4714 CK Sprundel

Routebeschrijving

This is who we are

The Art
Director

Marco Mathijssen

Een creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als DTP-er dacht hij al buiten de kaders, als vormgever werd dat zijn vak. Afgestudeerd op het Grafisch Lyceum waarna de basis van zijn vak werd gelegd in een drukkerij. De uitdaging werd vervolgens gezocht in de reclamewereld.  Met die ervaring en een aantal goede leermeesters kan hij zich met recht vakidioot noemen: een gedreven vormgever die klanten helpt zich beter te verkopen.

Heeft een kleine aversie tegen pc’s met Coreldraw… Vormgeven doe je op een Apple, uiteraard met de juiste programma’s :-). Wat dat betreft is de filosofie simpel: Photoshop is voor plaatjes, Illustrator voor illustraties en een opmaak maak je toch alleen maar in Indesign.

The Multi
Designer

Laura Valentijn

Animaties, ontwerp, websites, video’s, noem maar op! Niets te gek, maar alles met liefde en passie gemaakt, dat is wat Laura het liefst doet. Nog maar sinds kort een aanvulling bij M2iD maar heeft zich nog nooit zo ‘A part of the team’ gevoeld, omdat ze kan laten zien waar ze écht goed in is. Is geen ochtendmens, gek op auto’s en good food, misschien soms iets té sarcastisch maar is graag zo positief als het kan!

The Young
Professional

Joey van den Broek

Als je wilt weten hoe een talentvolle Young Professional eruitziet, loop dan eens bij M2iD binnen. Joey is een newbee in de communicatiewereld met een geweldige werkhouding. Hadden we al gezegd dat hij iets met auto’s heeft?

The Graphic
Designer

Kelly Emmerik

Als kind kwam ze al bij haar vader in de drukkerij. Daarna is ze gaan studeren aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Gelijk aan de slag in de evenementenbranche en enkele jaren werkervaring verder sloot ze zich aan bij M2iD. Wat kan je van haar verwachten? Ze is een levensgenieter, enthousiast en soms iets te perfectionistisch, Maar ach, dat is niet zo erg toch? Dat zit wel snor dus!

The info-
graphic man

Daniël Stadhouder

Je hebt misschien al eens met ‘m gesproken, want het is al weer een tijdje geleden dat hij aanschoof bij M2iD. Daniël is een all-round vormgever met jaren ervaring en zijn superpowers zijn illustraties en infographics. Onze ingeburgerde Rotterdammert gaat niets uit de weg!

You’ve
got mail!

Op de hoogte blijven van leuke acties, nuttige tips voor je bedrijf en het laatste nieuws
binnen M2iD? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!