SSL certificaat

Ben je in het bezit van een website? Dan is dit bericht zeker belangrijk voor je. Iedere websitebeheerder is namelijk verplicht zijn data te beveiligen, met bijvoorbeeld een SSL certificaat.

Zoals je misschien al weet, is het belangrijk om de verzending van persoonsgegevens via het internet goed te beveiligen. Denk hierbij aan ingevulde contactformulieren, offerte-aanvragen of betaalmogelijkheden wanneer je een webshop bezit. Eigenlijk maakt iedere website wel gebruik van de verzending van persoonsgegevens.

Beveilig je website
met een SSL certificaat!

Het is dus belangrijk om als ondernemer je website veilig te houden. Dit kun je doen middels een SSL certificaat. Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding tussen een internetbrowser en een webserver. Gegevens worden zo optimaal beveiligd en kunnen hierdoor niet zomaar door buitenstaanders gestolen worden.

“Niet Veilig” melding
door Google Chrome

Google hecht heel veel waarde aan een SSL certificaat. Je ontvangt hierdoor namelijk een positieve beoordeling, wat er voor zorgt dat je betere resultaten behaalt in de ranking van zoekmachines. Ook gaat Google Chrome gebruikers op de hoogste stellen als een website niet goed beveiligd is door middel van een “Niet Veilig” melding. Dat is natuurlijk niet positief voor de uitstraling en gebruiksvriendelijkheid van je website.

De oplossing van M2iD!

Om jouw website optimaal te beschermen tegen de gevaren, bieden we je een SSL certificaat aan. Hierbij  schaffen we het certificaat voor je aan en stellen we deze in. Zo is je website het hele jaar door beschermd.

Daarnaast bieden we ook onderhoudscontract aan. Naast een SSL certificaat is het ook belangrijk om je website up-to-date te houden, dat maakt het voor hackers moeilijk om in je website in te breken. Met dit onderhoudscontract zorgen we voor wekelijkse updates en controles, zodat jij je geen enkele zorgen hoeft te maken over (de veiligheid van) je website!

Neem contact met ons op
Do you want some milk with that?
Accepteer cookies
lees ons privacybeleid
lust ik niet!
Do you want some milk with that?
Accepteer cookies
lees ons privacybeleid
lust ik niet!