Muurontwerp en -behang, een creatieve manier om de werkomgeving een boost te geven!

 

Een aantal maanden terug zijn wij vanuit de garage-aan-huis in Sprundel verhuisd naar een noemenswaardig pand in Roosendaal. Als of het oude herenhuis gevestigd aan de Vughtstraat al niet sfeervol genoeg is, hunkerde wij creatievelingen toch naar een inspirerende omgeving. Een fantastisch muurontwerp, in plaats van witte, kale muren.

Old heroes never die, they just reload!

Op de muur in onze studio wordt je meteen geconfronteerd met een grote afbeelding van Arnold Schwarzenegger.  “Get to da planna!” schreeuwt hij. Dat is eigenlijk gewoon een slechte woordgrap op zijn uitspraak in Predator uit 1987. Maar deze afbeelding is wel iets wat perfect bij ons past: vol kracht, vertrouwen en slechte humor.

Your identity is safe with us

De muur waar onze vergaderkamer achter schuilt, hebben we ook zijn eigen karakter gegeven. Maar dan gebaseerd op vertrouwen. Het is meteen een ijsbreker wanneer je met (nieuwe of bestaande) klanten richting de ruimte loopt: “Durf je ook bij ons in de kluis te stappen?“. Want dat is wat wij doen: Jouw identiteit bedenken, vastleggen en veilig bewaren.

Zie jij zo’n muurontwerp ook wel zitten?

Neem contact met ons op
Do you want some milk with that?
Accepteer cookies
lees ons privacybeleid
lust ik niet!
Do you want some milk with that?
Accepteer cookies
lees ons privacybeleid
lust ik niet!