M2iD Nieuws

M2iD & NLXS: topcreaties én topprestaties

Als creatief bedrijf ontwerpen en bouwen wij al jarenlang unieke en vette websites. Dat is één van de manieren waarmee wij bedrijven helpen met hun identiteit en uitstraling.
Meestal verzorgden we dan ook webhosting en e-mail. Nu willen wij ons nóg meer gaan focussen op onze creatieve processen, zonder in te leveren op service, support en klanttevredenheid. Daarom zijn wij voor webhosting en e-mail een partnership aangegaan met NLXS.

Korte lijnen

Deze ICT-club is gespecialiseerd in webhosting, domeinregistratie, Microsoft365 en tal van andere ICT-diensten. Veiligheid, back-ups en performance zijn bij hen top-prioriteit. Door onze giga-korte lijnen met de support-afdeling van NLXS communiceren we lekker makkelijk en op vragen reageren ze meteen. En omdat ze in Breda gevestigd zijn praten we ook dezelfde taal. Wel zo prettig.

Unieke en razendsnelle website

Draaiend op de gloednieuwe en super krachtige webservers van NLXS zijn de door ons gebouwde websites nóg sneller, nóg betrouwbaarder en nóg meer toekomstbestendig. En jij weet ook dat websitebezoekers geen zin hebben om te wachten, dus hier worden ze blij van. Dat worden ze trouwens ook van het creatieve ontwerp, de lekker leesbare SEO-teksten en mooie beelden.

Verschillende hostingpakketten

Passend bij hoe groot en zwaar jouw website is en hoeveel mailboxen je nodig hebt, kies je een hostingpakket. Heb je daar hulp bij nodig? Geen probleem. Wij adviseren je daarbij en zorgen ervoor dat je nooit te veel betaalt.

Topcreaties en topprestaties!

Dus, is jouw bedrijf ook toe aan een (nieuwe) website? En wil jij je onderscheiden van de rest? Wij helpen je graag met de identiteit en uitstraling van jouw bedrijf, waardoor iedereen meteen snapt waarom ze met jou zaken moeten doen. Want op basis van jouw bedrijfs-DNA, ontwerpen en bouwen we een vette en creatieve website die draait als een tierelier. Daarnaast schrijven we wervende SEO-teksten, en zorgen we met fotografie en video voor unieke beelden. Wij beloven je een topcreatie met topprestaties, en dat allemaal perfect passend bij jouw huisstijl.
Samenwerking NL-XS en M2iD Wil je hier meer over weten? Bel of mail ons en deel jouw ideeën. Just challenge us!

EEN STRAKKE WEBSITE LATEN MAKEN?

Do you want some milk with that?
Accepteer cookies
lees ons privacybeleid
lust ik niet!
Do you want some milk with that?
Accepteer cookies
lees ons privacybeleid
lust ik niet!