M2iD Nieuws

Vacature: Creatieve vormgever

Barst jij van de creatieve ideeën en wil je die inzetten bij een no-nonsense studio voor ontwerp, websites en marketing in Rucphen? Misschien ben jij dan straks onze nieuwe collega!

Jouw creatieve brein

Na een verzoek van een klant begint jouw creatieve brein al meteen te borrelen. Je vertaalt de wens van de klant door in een sterk product terwijl je de huisstijl bewaakt. Uitwerken doe je vaak in Adobe InDesign, waarin je snel kunt werken. Heb je extra input nodig van de klant, moeten collega’s nog materiaal aanleveren of moet er iets op tijd naar de drukker? Dan manage jij zelfstandig dat volledige proces. Je bent dus veel meer dan enkel een DTP’er. Je presenteert jouw uitwerking enthousiast aan de klant en legt uit hoe je hiertoe gekomen bent. Met een blije ‘YES!’ van de klant optimaliseer je jouw ontwerp tot in de puntjes, want wij leveren kwaliteit.

Wat voor producten maak je?

Je vertaalt de klantinput tot een opmaak binnen de huisstijl. Deze opmaak lever je vaak niet op zichzelf aan, maar je past het gelijk toe. Zo plaats je social berichten of overhandig je een doos vol drukwerk of een rolbanner persoonlijk aan de klant. Het belangrijkste product dat je levert is klantontzorging. Jij bent namelijk de specialist en bepaalt hoe het beste eindresultaat wordt bereikt.

Jouw skills

  • Je hebt een passie voor ontwerpen
  • Jouw creatieve brein staat altijd aan
  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in een relevante richting
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring (incl. stage)
  • Je bent een InDesign specialist, maar kunt ook overweg met Illustrator en Photoshop
  • Je houdt de regie en communiceert pro-actief met klanten, collega’s en partners
  • Je bent een leuk mens

Wie is M2iD?

Wij zijn een klein clubje creatieve vakidioten en creëren vanuit het bedrijfs-DNA van onze klant marketingstrategieën, huisstijlen, websites, social media posts, video’s, animaties, drukwerk, belettering en nog veel meer. Dat DNA is de basis van alle marketingactiviteiten die wij voor onze klanten uitvoeren. Steeds meer MKB-bedrijven weten ons hiervoor te vinden. Daarom hebben we een extra vormgever nodig die dat bedrijfs-DNA perfect weet om te zetten in een vet product.

Solliciteer

Kun je niet wachten om te vertellen dat jij onze nieuwe collega bent? Stuur dan een e-mail, videoboodschap of iets anders creatiefs met de reden waarom jij bij ons past naar Marco Mathijssen via hallo@m2id.eu. Zorg dat je opvalt en wie weet zit jij binnenkort met een lekkere bak koffie of thee bij ons aan tafel!

EEN STRAKKE WEBSITE LATEN MAKEN?

Do you want some milk with that?
Accepteer cookies
lees ons privacybeleid
lust ik niet!
Do you want some milk with that?
Accepteer cookies
lees ons privacybeleid
lust ik niet!