Ben jij een creatieve grafisch vormgever en zijn inDesign, Illustrator en Photoshop voor jou een eitje? Misschien ben jij dan straks onze nieuwe collega!

Een voorstelrondje

M2iD is een creatieve no-nonsense studio voor vormgeving en marketing in Roosendaal. Met het DNA van onze klant als basis creëren wij marketingstrategieën, huisstijlen, websites, social media posts, animaties, drukwerk, belettering en nog veel meer. Ons doel is altijd een 9 of hoger, dus er wordt wel iets van jou verwacht.

Jouw creatieve brein

Met de input van onze klant begint jouw creatieve brein meteen te borrelen. Je ziet de stijl en kleuren voor de website, logo of animatie al voor je. Omdat jij ook voor kwaliteit gaat werk je dit tot in de puntjes uit. Als je daarna trots jouw creatie showt kun je precies uitleggen waarom het zo geworden is en blaas je ons en de klant van onze stoel.

Dus, heb jij een hierbij passende opleiding afgerond en kun je niet wachten om ons overtuigen? Stuur dan snel een e-mail met de reden waarom jij bij ons past naar hallo@m2id.eu

Zorg dat je opvalt en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel.

 

Solliciteer!
Do you want some milk with that?
Accepteer cookies
lees ons privacybeleid
lust ik niet!
Do you want some milk with that?
Accepteer cookies
lees ons privacybeleid
lust ik niet!