Barst jij van de creatieve ideeën en wil je die inzetten bij een no-nonsense studio voor marketing en vormgeving? Misschien ben jij dan straks onze nieuwe collega!

Wij zijn een klein clubje creatieve vakidioten en creëren vanuit het DNA van onze klant marketingstrategieën, huisstijlen, websites, social media posts, animaties, drukwerk, belettering en nog veel meer. Dat DNA is de basis van alle marketingactiviteiten die wij voor onze klanten uitvoeren.

Steeds meer MKB-bedrijven weten ons hiervoor te vinden. Daarom hebben we een extra creatieveling nodig die goed is in het ontwerpen en bouwen van WordPress websites, maar ook graag de boodschap van de klant vertaalt in een logo, huisstijl of animatie.

Jouw creatieve brein

Na een uitgebreide briefing van een collega over de klant en het te bereiken doel begint jouw creatieve brein direct te borrelen. Of het nou om een website, logo of animatie gaat, je ziet de juiste stijl en kleuren al voor je. De door jouw uitgewerkte concepten presenteer je graag aan de klant met de onderbouwing hoe je hiertoe gekomen bent. Met de feedback die je krijgt optimaliseer je jouw ontwerp en voer je de opdracht verder uit. Het resultaat klopt tot in de puntjes, want wij leveren graag kwaliteit.

Solliciteer!

Heb jij een hierbij passende opleiding afgerond en kun je niet wachten om ons overtuigen dat jij onze nieuwe collega bent? Stuur dan een e-mail of videoboodschap met de reden waarom jij bij ons past naar hallo@m2id.eu

Zorg dat je opvalt en wie weet zit jij binnenkort met een lekkere bak koffie of thee bij ons aan tafel!

Marco Mathijssen

Auteur Marco Mathijssen

Meer berichten door Marco Mathijssen
Do you want some milk with that?
Accepteer cookies
lees ons privacybeleid
lust ik niet!
Do you want some milk with that?
Accepteer cookies
lees ons privacybeleid
lust ik niet!