Ontwerp

Grafisch ontwerpbureau M2iD staat in de regio al jaren aan de top. Voor het laten ontwerpen van logo en huisstijl tot visitekaartje, brochure of autobelettering. Jouw identiteit vertalen we in een design dat naadloos bij je past.

Wij creëren communicatiemiddelen in de volle breedte, voor kleine ondernemers of ZZP’ers, maar ook voor grote bedrijven en overheden. Soms gaat het om een grote campagne, Corporate Identity of een nieuw merk. Maar ook over eenmalige acties, on-line advertenties of drukwerk. Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze creativiteit.

Ontwerp: Logo en huisstijl

Ben je op zoek naar een passend logo of toe aan een nieuwe huisstijl? M2iD is het grafisch ontwerpbureau dat met een kritische blik met je meedenkt. Voor het design dat perfect past bij jouw identiteit en waarbij jouw klanten direct zien wat je doet en waar je voor staat.

Wij creëren en bewaken jouw identiteit. M2iD zorgt voor een ontwerp met professionele uitstraling en herkenbaarheid die naadloos bij je past. Met onze doordachte aanpak ben je nog beter zichtbaar voor jouw klanten.

Drukwerk

M2iD ontwerpt en levert alle soorten drukwerk. Van visitekaartje tot full colour brochure, van menukaart tot spandoek. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Alles wat bedrukt kan worden kun je zorgeloos aan ons overlaten.

Neem contact met ons op voor de mooiste ontwerpen. Functioneel of expressief, maar altijd professioneel en naadloos passend bij jouw identiteit.

Bekijk voorbeelden