Responsive Webshop Website Maros BBQ Vlees bestellen

INTRO

Bij Maros Roosendaal bent u al sinds 1975 aan het juiste adres voor een lekker stukje vlees. Zij zijn gespecialiseerd in vers, ambachtelijk vlees dat ze verwerken in een eigen werkplaats. Perfect vlees dus voor op uw barbecue.

Slagerij Maros Roosendaal heeft al jaren ervaring in het verzorgen van barbecues. De barbecuepakketten van Maros vers vlees bieden voor ieder wat wils: van sappige runderbiefstuk, satéstokjes, speklapjes tot een sappige lamskarbonade. Ook aan de visliefhebber is gedacht: u kunt kiezen uit een garnalenspies, zalmpaprika spies,en witvis spies. Wij leveren in het grootste gedeelte van West-Brabant en de grensstreek in België, van Essen tot Oudenbosch en van Bergen op Zoom tot en met Etten-Leur en Breda.

SERVICES

Om de barbecues van Maros Roosendaal onder de aandacht te brengen en stevig te concurreren tegen de BBQ bestel stunters op internet is met Maros Roosendaal afgesproken om BBQ-Vlees-Bestellen.nl op te stellen. Een overzichtelijke, klantvriendelijke bestelshop waar klanten in een paar simpele stappen heerlijk vlees kunnen bestellen. Alles wordt compleet thuis afgeleverd. Gemak staat op nummer 1.

Aan M2iD dus de taak om een aantrekkelijke site te gaan ‘bouwen’ die gaat zorgen voor de juiste conversie. Rondom de BBQ-Vlees-Bestellen site is een aangepaste huisstijl ontwikkeld, met kenmerken van Maros erin verwerkt.
Het bestelsysteem is custom made gemaakt en de bestellingen stromen binnen.

COLORS

Dark Red
#c10014

Dark Grey
#252525

Responsive Webshop Website Maros BBQ Vlees

RESPONSIVE

Een responsive website is onmisbaar!

Wereldwijd zijn er 3,3 miljard internetgebruikers! Daarvan zijn ruim 330 miljoen mobiele gebruikers. Dat betekent dat er nauwelijks iemand nog een desktop gebruikt voor het bezoeken van websites. Deze gebruikers zien alléén de mobiele versie van je website. Een responsive website met een optimale performance wordt daardoor dus écht onmisbaar.

THE RESULT

Een geslaagde webshop waar de klanten van Maros
met alle gemak een lekkere barbecue kunnen bestellen.
Klik hier voor het resultaat

Bekijk de website