INTRO

D. Woestenberg is een allround metaalbewerkingsbedrijf uit Zundert Noord-Brabant. Het bedrijf was opgescheept met een website welke gevuld was met nep-teksten. Dat kun je niet echt professioneel noemen.

SERVICES

M2iD heeft in overleg met David besloten de website eerst online te zetten met goede content. Vervolgens is de huisstijl die er ook nog niet lag langzaam in ontwikkeling genomen. Ook hier hebben we op een praktische manier de klant geholpen online professioneel zichtbaar te zijn. Door het verzorgen van goed foto’s en goede teksten ligt er een stevige basis voor de toekomst. Gezien de ontwikkelingen van D. Woestenberg gaat die toekomst er zeker zonnig uit zien.

COLORS

Main Blue
#4373bd

Flat Grey
#8e8e8e

Pure White
#ffffff

Flat Black
#212121

FONTS

Lato Bold
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Lato Regular
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

RESPONSIVE

Een responsive website is onmisbaar!

Wereldwijd zijn er 3,3 miljard internetgebruikers! Daarvan zijn ruim 330 miljoen mobiele gebruikers. Dat betekent dat er nauwelijks iemand nog een desktop gebruikt voor het bezoeken van websites. Deze gebruikers zien alléén de mobiele versie van je website. Een responsive website met een optimale performance wordt daardoor dus écht onmisbaar.

THE RESULT

Identiteit, huisstijl, ideeën en principes zijn
bij elkaar gemixt. Deze mix was de basis voor de
uiteindelijke look voor de website van D. Woestenberg.
Klik hieronder voor het resultaat.

Bekijk de website