Cafe Zaal de Wereld responsive website

INTRO

Je kunt bij De Wereld terecht voor een goede kop koffie en een gezellig praatje, een heerlijk wereldgerecht of een compleet verzorgd feest. Geen wens is De Wereld teveel, geen idee is ze te gek. De Wereld vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Daarom besteden zij graag persoonlijk aandacht aan al hun klanten. Of je zomaar eens een keertje langskomt of een vaste stamgast bent. Iedereen is van De Wereld en De Wereld is van iedereen.

Stap eens binnen in het café, eetcafé of zaal en geniet van echte Brabantse gezelligheid.

SERVICES

M2iD verzorgde voor Café/Feestzaal De Wereld een compleet nieuw ingerichte website in hun kenmerkende huisstijl. Naast de website verzorgde M2iD ook alle offline uitingen zoals posters, placemats, flyers en menukaarten.

COLORS

Main Green
C:72 M:27 
 Y:50 K:40

Dark Grey
#8e8e8e

Pure White
#ffffff

Flat Black
#212121

Responsive Website de Wereld

RESPONSIVE

Een responsive website is onmisbaar!

Wereldwijd zijn er 3,3 miljard internetgebruikers! Daarvan zijn ruim 330 miljoen mobiele gebruikers. Dat betekent dat er nauwelijks iemand nog een desktop gebruikt voor het bezoeken van websites. Deze gebruikers zien alléén de mobiele versie van je website. Een responsive website met een optimale performance wordt daardoor dus écht onmisbaar.