Elanco milbemax raamsticker

INTRO

Elanco Animal Health is wereldwijd één van de grootste leveranciers van producten die de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren verbeteren. Elanco vormt de veterinaire divisie van Eli Lilly. Dit farmaceutische concern heeft meer dan 35.000 mensen in dienst in ruim 130 landen. De strenge normen waarmee Lilly vanuit de humane farmacie werkt, vormen de basis van de ontwikkeling van Elanco’s diergenees-middelen. Hiermee is kwaliteit gegarandeerd.

SERVICES

Voor Elanco mogen we geregeld aan de slag met vertalingen voor de Benelux. Bestaande huisstijlitems, flyers, folders en advertenties mogen we voorzien van Nederlandse en Franse teksten. Dat is even passen en meten, maar uiteraard geen enkel probleem bij M2iD!

De Milbemax TV campagne was een ander verhaal, daar kregen we de vrije hand en was het aan ons de taak om de TV spot voor Milbemax te promoten via drukwerk. Raam- en vloerstickers, een uitnodiging en faxformulieren zijn het eindresultaat. De raam- en vloerstickers waren (én zijn nog steeds) te bewonderen in dierenwinkels in de regio. Altijd tof om werk terug te zien!

COLORS

Ruby Red
C:0 M:100 Y:65 K:34

Navy Blue
C:100 M:60 Y:0 K:18

Pure White
C:0 M:0 Y:0 K:0