INTRO

Ondernemen, verbinden, versterken.

De IKR (Industriële Kring Rucphen) is een vereniging voor en door ondernemers in en om de gemeente Rucphen. Deze bestaat uit meer dan 150 grote en kleine ondernemingen actief in verschillende branches die elkaar veelal aanvullen en versterken. Zo vormen de leden een stevige stem waarmee ze invloed kunnen uitoefenen binnen de gemeente Rucphen.

SERVICES

Met het groeiende aantal leden was het voor de IKR tijd om verandering te brengen in de communicatie. De website was verouderd, en er werd te weinig mee gedaan; het was tijd om deze nieuw leven in te blazen. Met een geheel nieuw concept bedacht M2iD, naast een sprekend en modern ontwerp, ook andere middelen om bedrijven extra aandacht te geven. Zo krijgt iedere maand een ander bedrijf de mogelijkheid om zichzelf in het zonnetje te zetten met een “In The Spotlight” bericht.

Om de communicatie over activiteiten en nieuwtjes te versterken bedacht M2iD ook een geheel nieuwe nieuwsbrief. De IKR kan zo nét dat beetje extra geven aan haar leden!

 

COLORS

Main Red
#0c11316

Main Green
#45aa62

Pure White
#ffffff

Flat Black
#212121

RESPONSIVE

Een responsive website is onmisbaar!

Wereldwijd zijn er 3,3 miljard internetgebruikers! Daarvan zijn ruim 330 miljoen mobiele gebruikers. Dat betekent dat er nauwelijks iemand nog een desktop gebruikt voor het bezoeken van websites. Deze gebruikers zien alléén de mobiele versie van je website. Een responsive website met een optimale performance wordt daardoor dus écht onmisbaar.

THE RESULT

Ondernemen, verbinden en versterken.
Dit was ook de basis voor het
uiteindelijke doel van de website.
Klik hieronder voor het resultaat!

Bekijk de website