Responsive website Stalling Nederheide website

INTRO

Stal je caravan, oldtimer of boot op een vertrouwde plek bij Stalling Nederheide! Nederheide bevind zich op een rustige locatie in Schijf. Stalling Nederheide had behoefte aan een gemoderniseerde website, 0mdat deze visueel verouderd. Daarnaast wilden ze ook hun zoekresultaten in Google verbeteren, kortom: een echte website van nu.

SERVICES

M2iD heeft na overleg met Stalling Nederheide een moderne draai aan de website gegeven. Er werdt nagedacht over de werking en het doel van de site. Na een ontwerp gemaakt te hebben was het afwachten op een reactie van de klant, en deze was uiterst positief!

Het bouwen van de website werdt in werking gezet. Na het maken van de site was het tijd voor het inrichten van de SEO. Na een grondig keyword-onderzoek werdt de website onverdeeld in populaire zoektermen. Na een tijd bleek de site geen resultaat te boeken. Wat was het probleem? Wij krabden wij ons achter de oren, waar ging het fout? Na een flinke brainstormsessie hebben we aanpassingen doorgevoerd, en deze gaven betere resultaten. Klant tevreden met een gemoderniseerde website, M2iD tevreden!

COLORS

Main Blue
#3479bb

Light Blue
#99c7e2

Flat Orange
#dd9933

Pure white
#ffffff

FONTS

Lato Bold
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Lato Regular
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Responsive website Stalling Nederheide 2

RESPONSIVE

Een responsive website is onmisbaar!

Wereldwijd zijn er 3,3 miljard internetgebruikers! Daarvan zijn ruim 330 miljoen mobiele gebruikers. Dat betekent dat er nauwelijks iemand nog een desktop gebruikt voor het bezoeken van websites. Deze gebruikers zien alléén de mobiele versie van je website. Een responsive website met een optimale performance wordt daardoor dus écht onmisbaar.

THE RESULT

Identiteit, ervaring en focus op SEO zijn
bij elkaar gemixt. Deze mix was de basis voor de
uiteindelijke uitstraling voor de website van
Caravanstalling Nederheide.
Klik hieronder voor het resultaat!

Bekijk de website