Van den Broek Huisstijl

INTRO

Van den Broek Bestratingen in Sprundel Noord-Brabant is al 50 jaar het adres voor uw sierbestrating en keramische terrastegels. Sinds 2016 is van den Broek Bestratingen aangesloten bij GSB Groep. Los van de eigen huisstijl had de retailformule ook een huisstijlhandboek. Je kunt je voorstellen dat deze twee stijlen niet automatisch matchen. Na een korte overgangsperiode is besloten het oude met nieuw te combineren om eenduidig en professioneel zichzelf te presenteren. Hier is de nieuwe Van den Broek huisstijl uitgekomen.

SERVICES

Aan M2iD de schone taak om orde in de chaos te brengen. Uitgangspunten waren de GSB kleuren en dat het logo een brug vormde tussen het oude logo en dat wat GSB voorschreef. Op deze manier krijgt alles een uniforme uitstraling zonder te vergeten waar het bedrijf vandaan komt.

Naast het logo hebben we een vormtaal ontwikkeld met elementen uit de GSB huisstijl. Om maximale flexibiliteit te hebben in alle verschillende uitingen is er gekozen voor een lange en korte versie van het logo.

van den Broek huisstijl