Responsive website VLB Breadslicers 1

INTRO

VLB Bread Slicers is een topfabrikant en leverancier van broodsnijmachines. Het bedrijf zat vast met hun huidige website. Hier was namelijk een begin aan gemaakt, maar eigenlijk nooit afgerond. Daarbij had de oude website te weinig uitstraling. De knoop werd doorgehakt en er werd vaart gezet achter een nieuwe website.

SERVICES

M2iD heeft na overleg met VLB Bread Slicers een ontwerp gemaakt en nagedacht over belangrijke content en de werking van de website. Na een aantal brainstorm-sessies en een enthousiaste reactie van VLB zijn we het ontwerp gaan realiseren. Goede fotografie was daarbij ook een onderdeel van het plan, dus zijn er door M2iD productfoto’s gemaakt van de machines, maar ook sfeerbeelden die laten zien dat bij VLB het produceren nog steeds échte vakmanschap is. Want dat is wat ze tenslotte wilden uitstralen: vakkennis, modernisering en jarenlange ervaring, die teruggaat tot 1947, waar ze ontzettend trots op zijn. Hun huisstijl is in al die jaren veranderd, maar op een oude slogan viel ons oog: “Where tradition meets technology”. Daarop hebben we de website gebouwd, want dat zegt precies wie ze zijn.

COLORS

Main Green
#0a8b42

Light Mint
#92cbab

Pure White
#ffffff

Dark Grey
#252525

FONTS

Open Sans Bold
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Open Sans Light
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Responsive website VLB Breadslicers 3

RESPONSIVE

Een responsive website is onmisbaar!

Wereldwijd zijn er 3,3 miljard internetgebruikers! Daarvan zijn ruim 330 miljoen mobiele gebruikers. Dat betekent dat er nauwelijks iemand nog een desktop gebruikt voor het bezoeken van websites. Deze gebruikers zien alléén de mobiele versie van je website. Een responsive website met een optimale performance wordt daardoor dus écht onmisbaar.

THE RESULT

Identiteit, huisstijl en ervaring zijn
bij elkaar gemixt. Deze mix was de basis voor de
uiteindelijke uitstraling voor de website van VLB.
Klik hieronder voor het resultaat!

Bekijk de website