Website laten maken?

Responsive Website en Webshop

Een Responsive website of webshop laten maken doe je bij M2iD. Kleine ondernemers of ZZP’ers, maar ook grote bedrijven en overheden laten webdesign aan ons over. Een door M2iD ontwikkelde Responsive website of webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bezoekers zien in één oogopslag wat je doet, waar je voor staat en worden geprikkeld om actie te nemen.

Bij de ontwikkeling van de website of webshop staan jouw wensen centraal. Iedere website wordt aangevuld met onze jarenlange ervaring. Neem direct contact met ons voor meer online succes.

Eigen beheer

Jouw website of webshop wordt professioneel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor de bezoeker maar ook voor jou. Zonder technische kennis voer je op een eenvoudige manier zelf wijzigingen uit. Zoals het aanpassen van informatie, het toevoegen van artikelen en het invoegen van afbeeldingen. Je bent hiervoor niet van ons afhankelijk. Heb je toch een helpende hand nodig? Geen probleem. Bel of mail ons. We staan altijd voor je klaar.

Huisstijl

Wij maken je website helemaal op maat in jouw eigen huisstijl. Uniek, onderscheidend en anders dan anderen. Heb je nog geen huisstijl of is het tijd voor iets nieuws? Wij creëren en bewaken jouw identiteit voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid die perfect bij je past.

Vindbaarheid

Met een professioneel ontwerp, geoptimaliseerde teksten, aansprekende afbeeldingen en een doordacht marketingplan, zorgen we voor meer aandacht voor jouw website of webshop en betere zichtbaarheid en vindbaarheid door zoekmachines. Jouw verhaal wordt geschreven volgens de laatste richtlijnen voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Afbeeldingen worden aangekocht of gemaakt door onze huisfotograaf.

Met acties op social media of met drukwerk helpen we je verkeer naar jouw website te genereren. Neem direct contact met ons op en groei door naar meer online succes.

Ook kunnen wij je website laten beveiligen door middel van een SSL-certificaat.

Bekijk website voorbeelden