Een WordPress website laten maken Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Bergen op Zoom waar je een professionele WordPress website of webshop kan laten maken? Of heb je zelf al een website, maar zoek je een bureau in Bergen op Zoom die er voor kan zorgen dat jouw website betere resultaten boekt? Je website laten maken begint in al deze gevallen bij M2iD, het webdesign bureau gevestigd in de omgeving Bergen op Zoom. Een webdesign bureau vol klantvriendelijke online specialisten die professionele webshops maken met een hoge klanten conversie. M2iD is daarbij werkzaam door heel het land!

Niet alleen bedrijven uit Bergen op Zoom kiezen voor een website laten maken door M2iD; ook organisaties uit Breda, Etten-Leur en Roosendaal zijn je voorgegaan.

Ik wil een WordPress website op maat
M2iD Webdesign wordpress website laten maken

Een website op maat gemaakt.

Planning en afspraken

Vooraf duidelijke afspraken maken zijn van belang om de planning op orde te kunnen houden. Zo vinden wij het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent en wanneer wij welk onderdeel af hebben van je website en/of webshop.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van M2iD webdesign bureau is gemakkelijk te gebruiken. Jouw website wordt opgeleverd in WordPress. Daarbij wordt gezorgd dat je CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat je direct jouw website kunt beheren.

Website concept en ontwerp

M2iD webdesign bureau levert 3 concepten op: een homepagina, tekstpagina en contactpagina. Na een aantal correctierondes komen wij samen tot een website en/of webshop die volledig aansluit op je visie, huisstijl en inclusief juiste functionaliteiten.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. M2iD webdesign bureau zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Na oplevering

Na oplevering ontvang je aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat je laat maken, krijg je een uitleg over WordPress.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een vindbare website laten maken in Bergen op Zoom

Bij M2iD kun je niet alleen je website laten maken in Bergen op Zoom. Als expert op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing bieden wij net dat beetje extra naast het reguliere webdesign bureau. Wij hebben oog voor de doelen die je wilt behalen met je WordPress website en gaan niet alleen voor die mooi vormgegeven website. Om samen met jou die doelen te behalen, beschikken wij over een divers team.

Webshop laten maken in Bergen op Zoom door een veelzijdig team

Met ons uitgebalanceerde professionele team, bestaande uit webdesigners, copywriters en diverse specialisten, geven wij een op en top professionele uitstraling aan jouw webshop, waarbij we resultaatgericht te werk gaan. Wij leveren niet alleen een webshop die alleen mooi is, maar ook conversiegericht. Klanten hebben hun conversiepercentage met wel 70% zien stijgen. Door een combinatie van online vindbaarheid en een conversiegerichte webshop realiseren wij dit percentage ook voor je organisatie. Benieuwd naar de resultaten die we reeds hebben behaald voor onze klanten? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide portfolio. Bij M2iD kun je meer dan alleen uw webshop laten maken in Bergen op Zoom.

Bekijk website voorbeelden
M2iD Webdesign wordpress website laten maken

Deze bedrijven gingen je voor:

Franken FMS header website

Website Franken Financieel Management & Support

16 maart 2020

Website Verstraaten

6 maart 2020

Website Sign Masters header

Website Sign Masters

15 januari 2020

Geo Infra header

Website Geo Infra

24 juli 2019

IKR-Rucphen Website

IKR-Rucphen Website

14 mei 2019

Header Website Fresh2you

Responsive website Fresh2You

3 april 2018

De Wereld website

De Wereld website

31 oktober 2017

BBQ-Vlees-Bestellen

Maros BBQ-Vlees-Bestellen

25 oktober 2017

Stalling Nederheide website Header

Caravanstalling Nederheide

24 oktober 2017

Je website door M2iD laten maken in Bergen op Zoom?

Als je jouw website of webshop laat maken door ons bureau uit de omgeving Bergen op Zoom, staan jouw wensen en doelen voorop. In nauw overleg met jou bepalen we de doelen die je hebt met je website en kiezen we samen de vormgeving die bij je past. Gedurende de samenwerking krijg je voortdurend de mogelijkheid om aanpassingen te doen en houden wij je op ons beurt op de hoogte met meetbare resultaten. Samenwerken met M2iD betekent samenwerken met de meest klantvriendelijke specialist en webdesigner waarvoor resultaatgericht en klanttevredenheid de bouwstenen van ons bestaan zijn. Een professionele webshop en/of website laten maken door experts in de omgeving Bergen op Zoom?

Direct je website laten maken door M2iD in de omgeving Bergen op Zoom

Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je graag in een persoonlijk gesprek hoe wij ook jouw website en/of webshop kunnen maken waarbij conversie gegarandeerd is en je gevonden wordt daar waar je gevonden wilt worden. Wij hopen snel van je te horen. Neem dan contact op met een van onze specialisten. Je kunt ons zowel telefonisch, via de mail, als via het contactformulier benaderen om een website te laten maken in de omgeving Bergen op Zoom.

Ik wil ook zo'n wordpress website!